2010. november 29.

Spenótos-fetás csirkemell




Hozzávalók

3 fél csirkemellfilé
fél doboz fetasajt
30 dkg spenót
8-10 szelet bacon
fél gerezd fokhagyma
só, bors


Egy kevés olajon megfuttatjuk a reszelt fokhagymát. Rátesszük a spenótot, sózzuk és 10 percig pároljuk.
A csirkemellet lapjában félbe vágjuk, kiklopfoljuk és sózzuk.
Egy-egy csirkemellet beborítunk spenóttal, fetasajt darabokat szórunk rá és feltekerjük. 2-3 szelet baconszalonnával beborítjuk, és tepsibe rakjuk.
Kevés vizet öntünk a hús alá, lefóliázzuk és puhára sütjük. A sütés végén levesszük a fóliát, hogy kicsit megpiruljon a tekercsek teteje.
Langyosan lehet szépen szeletelni.

Nincsenek megjegyzések: